Aura tisztítás és zárás

A gyakorlat segítségével kitisztíthatod a napközben összegyűjtött energetikai szennyeződéséket.

Az aurádat úgy képzeld el, mint egy kifeszített vászon lenne körülötted, melyre a nap folyamán, mindenféle szennyeződés rárakódhat az emberi interakcióid következtében. Mindennap tiszta ruhát veszünk fel, amiben jól érezzük magunkat. Mi lenne ha nem mosnád ki ruhádat, hanem mindig ugyanazt az egyet hordanád. Milyen közérzetet, létminőséget biztosítana számodra?

Ez a tradíciós aura gyakorlat védelmet biztosít, segít megválni a nem kívánatos energiáktól, felfrissíti a napközben beszennyeződött aurádat.

Gyakorlat

Relaxáció légzés indítunk minden gyakorlatot, melyet ülve vagy fekve végezhetsz.
Becsukott szemmel orrunkon keresztül beszívunk annyi levegőt, hogy tüdőnk megteljen, majd azt benntartva a levegőt 7-ig elszámolunk magunkban. Ezután szájon keresztül rászívunk még annyi levegőt amennyit tudunk, majd ezt is bent tartjuk 7-ig elszámolva, végül orron át, lassan kifújjuk a benntartott levegőt. Ezt a légzése 7-szer kell megcsinálni egymás után.

Aura Tisztítás

A relaxációs légzés befejezése után elképzeljük, hogy az auránk balról – jobbra forogni kezd körülöttünk, először lassan, majd egyre gyorsabban, akár egy forgószél a testünk körül. Kitartjuk ezt az állapotot 3-6 percig.

Ajánlott: reggel és este lefekvés előtt.

Aura Zárás

A relaxáció légzés befejezése után elképzeljük, hogy az auránk jobbról – balra forogni kezd körülöttünk, először lassan, majd egyre gyorsabban mind egy forgószél. Eközben belül a burokban egy vörös energiát képezünk, mely megtölti belülről auránkat. (Mintha egy tojás belseje lenne.)
Ezt követően egy függőleges tengelyben egy arany oszlopot jelenítsünk meg magunk előtt és erről az arany oszlopról az aranyat forgással auránk külsejére kenjük, ráhúzzuk és elképzeljük, ahogy arany védőréteg alakul ki a vörös belsőn kívül.

Ajánlott: A gyakorlat kb. 7 óra védettséget biztosít, ezért reggel aura tisztítás után és délután 13-14:00 javasolt újra elvégezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük